sâmbătă, 6 decembrie 2014

Cum influenteaza videochat Constanta economia locala?



Cu totii stim ca exista mii de oameni care lucreaza in afara legalitatii si aici nu ma refer la joburi ilegale, ci la oamenii care lucreaza fara un contract de munca.  Acestea persoane exista in orice domeniu din campul muncii,  si unul dintre aceste domenii este cu siguranta videochatul. In ciuda prejudecatilor in legatura cu aceasta bransa, aceasta este foarte banoasa si de cele mai multe ori  exact ca o slujba normala cu ore de lucru si remuneratie pe baza de merit.  Insa si acest domeniu se confrunta cu munca la negru. Totusi exista firme de videochat in Constanta care refuza sa angajeze modele care sa lucreze la negru, si desi impozitul pe venit este destul de piperat pentru oricne, aceasta bransa se bucura de o popularitate extraordinara pe internet, astfel ca sursele de bani sunt nenumarate, la propriu.
Asa se face ca numai in Constanta, mai mult de un sfert din bugetul local, provenit din taxe si impozite este asigurat de aceste cateva studiouri care isi platesc taxele si functioneaza in legalitate.  Influenta economica pe care o are acest domeniu este vizibila, si cu siguranta este benefica pentru  localitatea in cauza. Niciodata firmele de videochat din Constanta nu au jucat un rol mai important in societatea romaneasca ca acum, in zilele noastre.
Imaginati-va cum ar fi daca peste tot in tara ar exista  locuri de munca bine reglementate, care sa ajute la economia locala, si mai apoi la cea nationala. Nivelul de trai ar creste si ne-ar fi mult mai usor sa traim intr-o lume invadata de centre comerciale, mall-uri, unde sa ne cheltuim toti banii.
Este impresionant cum un domeniu atat de mic poate avea o influenta atat de mare asupra economiei. Pentru ca acest efect sa fie perpetuat, este crucial ca toate modelele care vor sa activeze in videochat in Constanta sa se angajeze cu forme legale. Desigur, acest lucru este valabil pentru toate domeniile din campul muncii, pentru ca toate bransele au un rol de jucat in economia locala si nationala, si putem contribui cu totii la bunastarea noastra generala.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu