luni, 10 noiembrie 2014

Videochatul: calea spre celebritate



Tot mai multe tinere sunt in cautarea celebritatii si sunt  dispuse sa faca tot felul de lucruri pentru a o obtine. Cele mai multe dintre domnisoare se vor transforma in persoane ridicole pe cine stie ce canapele la talk-show-rile de scandal. Insa cele istete, vor alege sa obtina celebritate si bani pe cai mai putin obisnuite. Desi in Romania domeniul cabaretului este putin cunoscut si doar in cateva orase mari putem spune ca avem cate un cabaret,  exista multe domnisoare care au devenit celebre in cadrul acestora.  Nu va ganditi ca au inceput direct acolo,spre exemplu,  o dama din cadrul unui studio de videochat din Constanta, a devenit o adevarata celebritate dupa ce tot mai multi clienti cereau cu insistenta  conversatii cu ea. 

O vom numi generic, Bianca, pentru ca dupa cum stiti, fetele ce lucreaza in studiouri de videochat au dreptul la confidentialitatea identitatii, cu alte cuvinte nu-i putem sti numele sau chipul. Va ganditi probabil ce legatura este intre videochat si celebritate.

Ei bine, multi clienti au inceput sa ceara conversatii cu misterioasa care purta masti de carnaval din cele mai spectaculoase, tocmai datorita misterului ce o invaluia.   Odata ce Bianca a observant ca este cautata, a incercat sa dea o proba la cabaretul din oras. Dupa mai multe incercari , tanara a reusit sa obtina unul din rolurile principale din cadrul cabaretului, insa nu si-a dat nicodata masca jos. In fiecare spectacol folosea cate o masca, exact ca pe vremea cand facea videochat. Bineinteles ca printre cei care au reusit sa o admire in realitate se numara si cei ce au admirat-o mai intai in mediul  virtual.  In curand, multi barbati constanteni  mergeau la cabaret  pentru a admira tanara misterioasa.
Iata cum  studioul de videochat a impulsionat o tanara sa devina vedeta orasului si intruchiparea visurilor barbatilor ce s-au perindat prin cabaretul din Constanta.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu