marți, 21 aprilie 2015

De ce sa cauti un loc de munca in videochatUna dintre ideile de baza ale videochatului este disponibilitatea, trebuie sa fii disponibila zilnic, in jur de cel putin 6 ore, pentru ca veniturile tale sa simta intr-adevar o imbunatatire.  O statistica preliminara din domeniu arata ca un model de videochat care lucreaza 6 ore pe zi ajunge sa stranga lunar din salariu si bonus aproximativ 1000 de dolari. Imi imaginez ca bugetul tau va resimti cu siguranta impactul acestei sume, si te va impulsiona sa castigi si mai mult.

Sigur este impotant sa iti gasesti un job care sa iti permita sa ai si timp liber, insa retine ca nu este in regula daca depasesti nosrma de 12 ore pe zi. Este obositor si efectul negativ se va resimti imediat. Iar daca esti obosita, chiar si un loc de munca in videochat nu te va putea salva – nimeni nu vrea sa stea de vorba cu o domnisoara obosita si cu cearcane sub ochi.
Marele avantaj al videochatului este flexibilitatea si confidentialitate.  Rudele si prietenii tai nici nu vor sti de unde iti castigi tu banii si cu siguranta nu vor avea cum sa alfe, decat daca le spui tu.
Un loc de munca in videochat este pentru multe tinere salvarea de la o casatorie esuata, de la un loc de munca obositor si prost platit, de la traiul alaturi de parinti chiar si la o varsta inaintata. Toate domnisoarele care doresc sa-si faca un rost in viata incearca sa devina independente, iar ce modalitate mai usoara de a deveni independenta daca nu cautarea unui loc de munca bine platit, care sa iti permita sa te intretii singura.
Daca esti destul de indrazneata si sigura pe tine, incearca un astfel de job. Tot ce trebuie sa faci este sa contactezi studioul si restul vine de la sine. Cine stie unde vei ajunge peste cateva luni, pe o plaja cu nisip alb sau pe un yaht. Totul este posibil, conteaza doar ce iti doresti tu.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu